A személyes kedvezményed eddig érvényes:

Nap
Óra
Perc
Mp

14 lépés, ami mindent megváltoztat

14 nap alatt közösen felturbózzuk az online jelenléted

Ez nem egy kurzus. Itt nem elméleti dolgokról beszélünk. Kőkemény gyakorlatról van szó, amit egyből be is építünk, közösen a vállalkozásodba anélkül, hogy ez megterhelő lenne neked. 14 napon keresztül, napi egy dologgal foglalkozunk. Olyan dologgal ami gyorsan beépíthető, de hatalmas változást hoz.

Ha ez a 14 pont rendben van, akkor már tudsz online működni. Ha nincs, akkor felejtsd el!

Sajnos amíg ezeket nem rakod rendbe, addig közel 0 az esélye annak, hogy az online marketinged vagy értékesítésed jól fog működni. :/ A félelmetes az, hogy kisebb és nagyobb vállalkozások is szenvednek attól, hogy nincs meg nekik teljesen ez a 14 elem.

mit ígérek?

14 nap alatt olyan dolgokat építünk be a vállalkozásodba, amitől sokkal jobban fog működni. Ha nem, akkor INGYEN volt!

Nem fogok hazudni, ehhez Te is kelleni fogsz. Én belerakom a részem, de ez közös munka. Viszont nem tudom Te hogy vagy vele, de én az üzleti dolgokban nem szeretem a zsákbamacskát, ezért ez sem az. 😉

#1

#1 fontos infó

Mi NEM ez a 14 napos kihívás?

Csak a tisztázás miatt: ez nem valami értéktelen letölthető pdf 14 ponttal, vagy éppen egy elméleti kurzus olyan dolgokról, amik nem is fontosak…Sőt, azt sem mondhatom, hogy egyszerű lesz.

Ez a szó szoros értelmében egy kihívás, hiszen mindketten dolgozni fogunk benne. De ha mindennap megcsinálod amit mutatok, akkor iszonyatosan meg fogja érni!

Na de kinek szól és kinek NEM ez az egész?

de mi is ez?

Mit is kapsz pontosan?

Ez egy 14 napos kihívás, amiben minden nap 1 elengedhetetlenül fontos elemén dolgozunk a vállalkozásodnak, hogy a 14. nap végére képes legyen online, eredményesen ügyfeleket szerezni. Lesz olyan rész ami rövidebb idő alatt megvalósítható és lesz olyan is, ami nem.

Én minden nap küldök neked egy e-mailt, amiben hozzáférsz az-aznapi anyaghoz. Ott pedig videóval és egyéb anyagokkal segítek abban, hogy meg tudd csinálni a feladatot.

Miről lesz szó az egyes napokon?

Elsőszámú eszköz, amit ha nem használsz jól, magadat lopod meg!

Ez egy olyan eszköz, amiről sokan beszélnek, de kevesen csinálják jól. Te ezután nem fogsz közéjük tartozni. 🙂

Ezek az elemek legyenek a weboldaladon, hogy jól működjön.

Átnézzük azokat a pontokat, amik miatt jól működik egy weboldal. Ha ezeket beépíted, akkor megelőzheted a konkurenciáidat.

Ne akarj egyből eladni, hanem...

Nagyon nehéz ma online egyből értékesíteni. Ráadásul nem is a legjobb megoldás. Itt megmutatom a módszert, amivel hiába nem adsz el egyből, mégis több marad a zsebedben.

Minden Ft kidobott pénz a hirdetésekre, amíg ez nincs kész...

Van egy dolog, amid ha nincs (vagy nem jó) akkor 100%, hogy szórod ki a pénzt az ablakon a hirdetésekkel, mert esélyed sincs. Ezt fogjuk itt rendbe rakni.

Nem weboldalt kell hirdetni, hanem...mit is?

Nagy hiba, ha van egy alap weboldalad és mindenhol azt hirdeted. De miért is? És mit kellene helyette? Ezt fogjuk itt megnézni.

Ismerd meg jobban az ügyfeleidet. De hogyan?​

Minél jobban ismered az ügyfeleidet, annál jobb eredményeid lehetnek az online Világban. Pont. Ezért nagyon fontos, hogy a lehető legtöbb mindent megtudd róluk.

Ingyenes eszköz, ami megkönnyíti az online jelenléted

Van egy ingyenes eszköz, ami napokat (hosszú távon heteket) képes spórolni neked és még a pénzed is a zsebedbe hagyja.

Öreg barátunk, aki a legtöbb eladást csinálja. (Vagy pedig a legtöbbet bukod rajta, ha neked nincs)​

Ez nem valami menő, új dolog. A legtöbb vállalkozás sajnos ennek ellenére vagy egyáltalán nem használja, vagy rosszul. Te jól fogod ezután. 🙂

Egyszerű folyamat, ami megkönnyíti a dolgodat, ha B2B szolgáltató vagy.​

Itt egy olyan "mini rendszert" mutatok neked, amit nagyon könnyen meg tudsz csinálni és akár úgy is képes ügyfeleket hozni, ha még nincs weboldalad.

A titkos fegyver amit úgy hívunk...Modellezés!​

Ez az egy nap ér annyit (sőt!), mint a kihívás teljes ára. Egy csodafegyver, ami miatt a konkurenciád fizetheti a fejlesztéseid egy részét. (Igen, nem elírás!)

Mit tudsz még eladni? Avagy így növeld a profitod egyszerűen!​

Sokszor rengeteg pénz marad az asztalon és nem is tudunk róla. Megmutatom hol vannak ezek a pénzek és azt, hogyan vedd fel őket.

Facebook "titkok": mi az a hasonmás célközönség és miért KELL használnod!

Ez az egyik (ha nem A) kedvenc funkcióm a Facebook-ba. Elmondom miért, és megmutatom hogyan használd.

Milyen legyen az ajánlatod?

Sokszor nem azon múlik, hogy egy árat elfogadnak vagy nem, mert drága, hanem azon, hogy-hogyan tálaljuk. Itt megmutatom, hogyan érdemes ezt csinálnod.

Mi az a Konverzió és mit buksz, ha nem használod?

Ha a "konverzió" egy új szó számodra, akkor ez a nap (is) aranyat fog Neked érni! Ugyanis ezen nagy mértékben múlnak a hirdetéseid eredményei.

Tetszik a kihívás és már bele is vágnál?

Nagyon örülök neki! 🙂 Hiszen pont azért készítettem, hogy hozzád hasonló vállalkozóknak segítsek eligazodni a online dzsungelben. Kattints a lenti gombra és hajrá!

100%

Támogatás

De milyen jogon beszélek erről?

Szia, Schreiner Károly vagyok

…sok-sok évvel ezelőtt (de nem egy messzi-messzi galaxisban) még gyerekként éppen azon gondolkodtam, hogy vajon a vállalkozó Édesapámnak miért kell mindig reggeltől estig dolgoznia? Törvényszerű, hogy aki vállalkozó, annak semmi másra nincs ideje? Csak a munka és semmi más? Sem barátok? Sem család? Sem hobbi?…

Még akkor gyerekfejjel megválaszoltam magamnak: biztos lehet ezt máshogyan csinálni! És eldöntöttem, hogy megkeresem azt az utat, amit “máshogynak” hívnak azért, hogy a jövő vállalkozók családjai így gondolkodjanak: “De jó, hogy a párom/apukám/anyukám vállalkozó, hiszen így sokat vagyunk együtt!”

Most pedig itt vagyok, hogy olyan online marketing – és értékesítési rendszereket tervezzek ami nem csak profitot, de időt is termel a vállalkozó férfiaknak és nőknek, amit arra szánhatnak, ami nekik a legfontosabb…

Miért gondoljuk azt, hogy ez “rakétatudomány”?

"Meg tudom Én is csinálni?"

Felmerülhet benned is ez a kérdés -megjegyzem- teljesen jogosan. Hiszen a folyamatosan azzal találkozol a médiában, hogy ez egy olyan bonyolult dolog, hogy mindenképpen a Világ legjobb szakemberével kell megcsináltatnod, különben vége a Világnak…Szóval egyáltalán NEM A TE HIBÁD, ha kétségeid vannak.

Maradjunk reálisak: nem azt mondom, hogy ezt bárki a kisujjából kirázza. Azt viszont igen, hogy megfelelő segítséggel TE MAGAD is meg fogod tudni csinálni! A kérdés csak az, hogy adsz-e magadnak egy esélyt, vagy sem?

#1 nehézség

"Nincs időm vele foglalkozni"

Teljesen megértem!!! A mai Világban annyi mindennel kell foglalkozni, hogy egyszerűen nem jut elég idő mindenre. De a kérdés valójában nem is az, hogy van-e időd valamire vagy nincs, hanem az, hogy mire szánod azt az időd, amid van? (Tudod, egy nap mindenkinek 24 óra.)

Ha azt akarod, hogy vállalkozásod jobban működjön ahelyett, hogy a rabszolgája vagy akkor erre megéri rászánni az idődet.

1#

2#

#2 nehézség

"Nem biztos, hogy minden nap tudok vele foglalkozni"

Vállalkozók vagyunk. Vannak napok, amikor még enni is “elfelejtünk” a nagy hajrában. 🙂 Szóval én is megértem, hogy milyen ez. Éppen ezért olyanra készítettem az anyagokat, hogy BÁRMIKOR, BÁRMELYIKHEZ hozzáférhess és tudd csinálni.

Nem leszel hátrányban azért, ha csatlakozol, de nem mindennap tudsz vele foglalkozni. Nyugodtan haladj a saját tempódban. Én csak annyit szeretnék kérni, hogy haladj. 🙂 (Hiszen csak a csinálásból lesz valami)

mi a titok?

Hogyan eszünk meg egy elefántot?... Falatonként!

Azért működik jól, mert nem mindent akarunk csinálni, valamint a megfelelő dolgokkal foglalkozunk. Egyszerre egy dolgot rakunk rendbe és az is olyan, ami tényleg fontos az eredményekhez!

(Megj.: én azt szoktam mondani, hogy a hatékonyság nem feltétlenül az, hogy X időn belül sok dolgot megteszek, hanem az, hogy a megfelelő dolgokat tegyem meg!)

A kihívás teljes ára: 14.990 Ft.

De Neked most van egy személyes kedvezményed egy rövid ideig!

Nap
Óra
Perc
Mp

Megvalósító Csomag

Ezzel örökre hozzáférsz a 14 nap anyagához.
14990Ft
7495 Ft
  • A 14 nap összes anyaga
  • Örök hozzáférés
  • Rövid ideig 50% kedvezménnyel!!!
  • 100% pénzvisszafizetési garancia
  • BÓNUSZ: Meglepetés anyagok a 14 nap után!
legjobb

"Nem teszek semmit" Csomag

Itt minden marad úgy, ahogy most van!
Ár: az a pénz, amit nem keresel meg
  • NINCS: A 14 nap összes anyaga
  • NINCS: Örök hozzáférés
  • NINCS: 100% pénzvisszafizetési garancia
  • NINCS: Bónusz.

100% Pénzvisszafizetési garancia

Ha bármi miatt nem vagy elégedett a Kihívással, akkor 30 napon belül kérdezés nélkül visszaküldjük neked a pénzt. (Igen a kihívás 14 napos, de a garancia az 30 azért, mert biztos vagyok benne, hogy hasznos lesz!)

"Marketing bla-bla" Garancia

Ha bármilyen érthetetlen és felesleges marketing blablát találnál bármelyik részben, akkor is azonnal visszakapod az egész Kihívás árát!

"Semmi Tukmálás" Garancia

Ez a 14 napos Kihívás nem egy olyan "marketinges cucc" amit csak arra használnak, hogy rádtukmáljanak valamit a végén. Garantálom, hogy a Kihívás anyagában nem lesz semmi egyéb cucc értékesítése, mert nem azért vagy itt!

Akkor foglaljuk össze: miért is érdemes időben csatlakoznod a 14 napos kihíváshoz?

Nap
Óra
Perc
Mp

Eredményes

Ha végig velem tartasz és megcsinálod azt a 14 pontot, amin végigmegyünk a 14 nap alatt, akkor sokkal jobban fog működni a vállalkozásod!

Időtakarékos

A 14 napos kihívásban nem csinálunk felesleges dolgokat. Csak azzal foglalkozunk, ami nagy változást hoz és azzal is csak annyit, amennyit kell.

Könnyen Érthető

Felejtsd el a marketing bla-blát. Emberi nyelven és könnyen érthetően megyünk végig, mind a 14 napon!

Örök Hozzáférés

Ha esetleg nem tudsz minden nap vele foglalkozni akkor sem veszik. Ez örökre a tiéd marad és bármikor csinálhatod!

100% Pénzvisszafizetési Garancia

Nincs veszteni valód. Csatlakozz a 14 napos kihívásra és ha nem azt kaptad amit ígértem, akkor 30 napon belül bármikor visszakérheted a kihívás árát!

Gyakorlatias

Itt nem sima elméleti dolgokról van szó, hanem kőkemény megvalósításról. Nem az a célom, hogy tudd: mit "kellene" csinálni hanem, hogy ez kész is legyen és hozza neked az eredményeket!

Csatlakozz a Kihíváshoz!

Töltsd ki a lenti adatokat, kattints a gombra és már kezdheted is az első nap anyagával!

100% pénzvisszafizetései garancia

30 napos pénzvisszafizetési garancia van a kihívásra! Nem kockáztatsz semmit!

Biztonságos Bankkártyás fizetés

Szuper-biztonságos bankkártyás fizetést használunk. Ezért nem is kell izgulnod, hogy valaki véletlenül látná a bankkártya adataidat.

Minden fontos infót megkapsz!

Vásárlás után kapsz egy e-mailt, amiben minden infó benne lesz, amire csak szükséged lehet. 🙂

űrlap

Ilyen sokáig eljutottál? Akkor nem csak sima nézelődő vagy!

Te nem egy sima nézelődő vagy, hanem tényleg komoly szándékaid vannak a vállalkozásoddal kapcsolatban! Ha egyetértesz velem, akkor kattints a lenti gombra és mindenképpen kérd a 14 napos kihívást!

gyakori kérdések

Van még kérdésed?

Összegyűjtöttem pár kérdést, amiket fel szoktak nekem tenni. Lehet, hogy itt meg is találod a Tiédre a választ

Teljes mértékben! Egyből hozzáférsz mind a 14 nap anyagához és akár visszafelé is haladhatnál vele. 🙂 Minden nap küldök egy e-mailt, amiben az-aznapi dolgok lesznek, de a 14 napos kihívást direkt egy olyan helyen építettem fel, ahol akár egyszerre mindent megnézhetsz és megcsinálhatsz. 😉

Ez nézőpont kérdése. Sokkal jobb, ha a 14 nap végig velem tudsz tartani, mert akkor 2 hét múlva már miden működhet is. 🙂 De az anyagok nem vesznek el és bármikor hozzáférhetsz, szóval a saját tempódban is haladhatsz. 😉

Megbízom Benned! 🙂 Szóval a válasz: igen. 30 napos pénzvisszafizetési garancia van a Kihívásra. (Igen, tudom , hogy a Kihívás csak 14 nap, de így akár a saját tempódban is végezhetsz vele) Azért is vállalom ezt, mert biztos vagyok benne, hogy segíteni fog!

Nagyon is! 14 olyan elengedhetetlenül fontos dolgot nézünk meg, ami bármilyen termék vagy szolgáltatás értékesítésénél fontos! Akkor is ha WC papírt árulsz és akkor is ha UFO coach vagy.

Így van, de sajnos ezt nem árulhatom el. 🙂 Ezért is MEGLEPETÉS Bónusz a neve. 😀 De annyit mondhatok, hogy ha a kihívás hasznos Neked, akkor a bónuszokat is imádni fogod!

Egy utolsó esély! - Csatlakozol hozzánk a 14 napos kihívásra ahol a Te vállalkozásod online eredményességén dolgozunk?

Ez az oldal alja, innen nem tudsz lejjebb görgetni! Szóval ide is raktam Neked egy gombot, amivel csatlakozhatsz a Kihíváshoz. Jössz, vagy megvárod, hogy a konkurencia előbb lássa? 🙂

Minden jog fenntartva! – 2022 – Schreiner Károly | Adatkezelési tájékoztató | ÁSZF

***

Ez az oldal nem része a Facebook weboldalnak vagy a Facebook Inc.-nek. Ez a weboldal nem támogatott a Facebook által semmilyen formában. FACEBOOK a Facebook Inc. bejegyzett márkaneve.