A buli

Itt részletesen elolvashatod, hogy milyen is lesz a buli (vagy legalább azt, hogyan tervezzük 😀 )

Mikor és hol lesz?

A Dátum: 2022.09.16 (péntek) -> már reggeltől

Hol: 9083 Écs, Hegyalja utca 7.

Igen-igen tudjuk. 🙂 Ez egy pénteki nap, ráadásul egész nap (lentebb leírom, hogy miért is). Valamint az is szokatlan, hogy háznál leszünk, de megnyugtatásképp: sok száz négyzetméterünk lesz táncolni, enni, szórakozni és ez csak az egyenes placc 😀 (ha már jártál nálunk Écsen akkor tudod, hogy miért is írtam ezt).

De görgess is tovább és nézzük a többi részletet.

Hogyan fog kinézni ez a nap?

Hallottál már olyanról, hogy batyus esküvő? Még mi sem, de ez most változni fog!

Előtörténet: mindenképpen egy olyan “bulit” akartunk, ahova mindenkit meg tudunk hívni, akivel együtt akarunk ünnepelni. Ne legyen korlát! Emellett azt is akartuk, hogy senkinek se legyen megterhelő anyagilag, hiszen ha egy pár esküvőn részt veszel idén, akkor az már nem kis összeg.

Na már most ezeknek a feltételeknek nem sok hely felel meg (pedig több mint 6 hónapig kerestük…ezért is tudtuk csak most küldeni a meghívót 😛 ), ezen felül pedig sokmindent átdolgoztunk!

Szóval:

  • Nem kell csilli-villi öltönybe vagy kosztümbe (ki melyiket érzi sajátjának) jönnöd! Legyél kényelmesen!
  • Nem szeretnénk nászajándékot vagy menyasszonytánc pénzt, borítékot és hasonlókat.

Téged akarunk családostul és azt, hogy érezzük jól magunkat!! (Na meg persze egy kis segítséget is szeretnénk kérni, de ezt “a segítség” menüpont alatt találod.)

De hogyan fog kinézni a nap? 😀

Egy kisebb csoport (aki bevállalja) már reggel érkezne és ahogy egy jó kertiparti indul: segít előkészülni, sütögetni, sört és pálinkát inni, zenélni és énekelni, megpaprikázni a pörköltet majd menekülni a csajok elöl, akik szerint csípős lett a pörkölt, mert mindenki szórt rá egy kicsit. 😀 

Kora délutánra elkészülünk ezekkel, de ne izgulj: nem itt kell mindent megfőzni mindenkinek! Az egy kicsit sok lenne! Ez csak egy része lesz a menünek! (De azért talán te sem bánod ha lesz vadpöri ugye?)

Kora délutántól már érkeznek az emberek és beindul a buli. Kicsik és nagyok is el tudnak lenni, szóval mindannyian jöhettek. 🙂 (amilyen későn kezdődik a tavasz és a nyár, irtó melegünk lesz! -> szóval hozhatsz akár fürdőruhát is 😀 )

Táncon és evésen (na meg iváson) keresztül különböző programokig énekig, társasjátékig meg sem állunk….másnap reggelig (minimum).

ÉÉéééés mivel pénteken van az egész, ezért lesz időd kipihenni a bulit a hétvégén. 😉 (Lesz morzsaparti is, szóval lehet közösen fogunk pihenni. 😀 )

Lesz kaja?

Lesz bizony! A tervek szerint nem is kevés fajta, de ezt a másik menüpontban kifejtjük. 

Na de hogyan lesz a kaja? Nem egy “ülünk és eszünk” lagzi van tervben, ezért ez svédasztalokat rakunk ki és mindenki akkor és azt eszik, amit – és amikor szeretne. (Lesznek hűtők is és onnan is azt és akkor fogyasztasz, amikor akarsz.)

Szóval nem lesz éjféli vacsi, vagy éppen előétel, de cserébe mindig lesz minden. 😀 Karesz amúgy is így szeret a legjobban enni…mindig-mindent. 😉

Minden jog fenntartva!

***

Ez az oldal Karesz és Virág Esküvői meghívója! 😉

Dejóóóó!

Nagyon örülünk, hogy velünk leszel/lesztek! :)

Kérlek kattints a lenti gombra és csatlakozz/csatlakozzatok a Facebook Csoportba, ahova mindig felrakjuk majd a friss infókat! :D 

Nagyon sajnálnánk ha nem tudnál jönni! :/

Természetesen megértjük, ha valami halaszthatatlan dolgod, van és elfogadjuk. De tudd, hogy nagyon szeretnénk, ha Te is velünk tudnál ünnepelni! :) <3

Ha semmiképpen nem tudsz jönni szeptember 16.-án, akkor kérlek jelezd  itt nekünk.