Csatlakozz a Kihíváshoz!

Töltsd ki a lenti adatokat, kattints a gombra és már kezdheted is az első nap anyagával!

100% pénzvisszafizetései garancia

30 napos pénzvisszafizetési garancia van a kihívásra! Nem kockáztatsz semmit!

Biztonságos Bankkártyás fizetés

Szuper-biztonságos bankkártyás fizetést használunk. Ezért nem is kell izgulnod, hogy valaki véletlenül látná a bankkártya adataidat.

Minden fontos infót megkapsz!

Vásárlás után kapsz egy e-mailt, amiben minden infó benne lesz, amire csak szükséged lehet. 🙂

Számlázási adatok

Magyarország

További információk

Your order

Termék Részösszeg
14 napos üzleti kihívás - 50% személyes kedvezménnyel  × 1 Ft 7.495
Részösszeg Ft 7.495
Összeg Ft 7.495
  • Sajnáljuk, úgy tűnik nem elérhető egyetlen fizetési mód sem a választott országban. Kérlek, lépj kapcsolatba velünk, ha támogatásra van szükséged vagy alternatív megoldást javasolnál.

A személyes adatokat a rendelés feldolgozásához, a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

Vásárlással kapcsolatos megerősítések

gyakori kérdések

Van még kérdésed?

Összegyűjtöttem pár kérdést, amiket fel szoktak nekem tenni. Lehet, hogy itt meg is találod a Tiédre a választ

Teljes mértékben! Egyből hozzáférsz mind a 14 nap anyagához és akár visszafelé is haladhatnál vele. 🙂 Minden nap küldök egy e-mailt, amiben az-aznapi dolgok lesznek, de a 14 napos kihívást direkt egy olyan helyen építettem fel, ahol akár egyszerre mindent megnézhetsz és megcsinálhatsz. 😉

Ez nézőpont kérdése. Sokkal jobb, ha a 14 nap végig velem tudsz tartani, mert akkor 2 hét múlva már miden működhet is. 🙂 De az anyagok nem vesznek el és bármikor hozzáférhetsz, szóval a saját tempódban is haladhatsz. 😉

Megbízom Benned! 🙂 Szóval a válasz: igen. 30 napos pénzvisszafizetési garancia van a Kihívásra. (Igen, tudom , hogy a Kihívás csak 14 nap, de így akár a saját tempódban is végezhetsz vele) Azért is vállalom ezt, mert biztos vagyok benne, hogy segíteni fog!

Nagyon is! 14 olyan elengedhetetlenül fontos dolgot nézünk meg, ami bármilyen termék vagy szolgáltatás értékesítésénél fontos! Akkor is ha WC papírt árulsz és akkor is ha UFO coach vagy.

Így van, de sajnos ezt nem árulhatom el. 🙂 Ezért is MEGLEPETÉS Bónusz a neve. 😀 De annyit mondhatok, hogy ha a kihívás hasznos Neked, akkor a bónuszokat is imádni fogod!

Minden jog fenntartva! – 2022 – Schreiner Károly | Adatkezelési tájékoztató | ÁSZF

***

Ez az oldal nem része a Facebook weboldalnak vagy a Facebook Inc.-nek. Ez a weboldal nem támogatott a Facebook által semmilyen formában. FACEBOOK a Facebook Inc. bejegyzett márkaneve.

Itt tudod kérni a videókat!

Add meg a lenti adatokat, nyomj a gombra és már nézheted is a videókat! :)