INGYENES 5 RÉSZES VIDEÓ KURZUS

Hogyan termelj eredményt az interneten​

online

Ebben az 5 részes (ingyenes) videós kurzusban megmutatom azokat az elengedhetetlen és stabil alapokat, amikkel pontosan meg fogod érteni: mitől működik egy valóban termelő, online ügyfélszerző gépezet!

INGYENES 5 RÉSZES VIDEÓ KURZUS

Hogyan termelj eredményt az interneten​

online

Ebben az 5 részes (ingyenes) videós kurzusban megmutatom azokat az elengedhetetlen és stabil alapokat, amikkel pontosan meg fogod érteni: mitől működik egy valóban termelő, online ügyfélszerző gépezet!

Kinek való és kinek nem ez a videósorozat?

Szia, Schreiner Károly vagyok!

…sok-sok évvel ezelőtt (de nem egy messzi-messzi galaxisban) még gyerekként éppen azon gondolkodtam, hogy vajon a vállalkozó Édesapámnak miért kell mindig reggeltől estig dolgoznia? Törvényszerű, hogy aki vállalkozó, annak semmi másra nincs ideje? Csak a munka és semmi más? Sem barátok? Sem család? Sem hobbi?…

Még akkor gyerekfejjel megválaszoltam magamnak: biztos lehet ezt máshogyan csinálni! És eldöntöttem, hogy megkeresem azt az utat, amit “máshogynak” hívnak azért, hogy a jövő vállalkozók családjai így gondolkodjanak: “De jó, hogy a párom/apukám/anyukám vállalkozó, hiszen így sokat vagyunk együtt!”

Most pedig itt vagyok, hogy olyan online marketing – és értékesítési rendszereket tervezzek ami nem csak profitot, de időt is termel a vállalkozó férfiaknak és nőknek, amit arra szánhatnak, ami nekik a legfontosabb…

Átirányít a rendszer egy oldalra, ahol lesz több hasznos infó is. (Kérlek mindenképpen olvasd át!)

Ezen kívül elküldjük neked a videók elérését e-mailben, így biztos hogy meglesz később is. 😉

Valamint 5 e-mailt biztos kapsz tőlünk: naponta egyet, amiben a videósorozat egyes részei benne lesznek. (de ha szeretnéd akár egyben is megnézheted mind az 5öt. 😉 )

Nem akarok túl sokat elvenni az idődből (még akkor sem ha tudom, hogy szuperhasznos a dolog). Viszont túl rövidre meg nem lehet csinálni, mert akkor kevés, hogy segítsen.

Így egy videó 10-20 perc között van (ez videónként változik).

Így kellően sok értéket tudok Neked adni, de mégsem kell túl hosszú időre leülni a videók elé. 😉

Legalább 5 napig küldünk neked e-mailt is (naponta egy videóval) azért, hogy ne kelljen keresgélned és tudd, hogy melyik rész következik.

De ha Te egyben szeretnéd megnézni, akkor bármikor-bármelyiket megnézheted.

Szóval igen, meg lehet egyszerre is nézni az 5 videót. 🙂

Egy zárt belső felületen, ahol csak az férhet hozzá, aki ezen az oldalon kérte őket. 😉

Ez a kurzus TELJESEN INGYENES, 0 Ft-ba kerül! 🙂

Egy utolsó esély! - Kéred a "Hogyan termelj eredményt az interneten" 5 részes minikurzust?

Ez az oldal alja, innen nem tudsz lejjebb görgetni! Szóval ide is raktam Neked egy gombot, ahol kérheted az INGYENES 5 részes videós minikurzust arról, hogyan termelj eredményt az interneten! Megnézed, vagy megvárod, hogy a konkurencia előbb lássa? 🙂

Minden jog fenntartva! – 2022 – Schreiner Károly | Adatkezelési tájékoztató

***

Ez az oldal nem része a Facebook weboldalnak vagy a Facebook Inc.-nek. Ez a weboldal nem támogatott a Facebook által semmilyen formában. FACEBOOK a Facebook Inc. bejegyzett márkaneve.

Itt tudod kérni a videókat!

Add meg a lenti adatokat, nyomj a gombra és már nézheted is a videókat! :)

Várj még! Ne menj el a videók nélkül! :(

Teljesen kötelezettség mentesen tudod kérni a videókat. Ne várd meg, hogy a konkurencia kérje előbb!