Schreiner Károly

“minden érdekel ami funnel és online marketing” ember

Szia, Schreiner Károly vagyok.

Évek óta marketing és értékesítési rendszerek tervezésével és építésével foglalkozom. De ezek mellett imádom az egyéb technikai dolgokat is, mint a videók/képzések készítése, webinárok tartása és gyakorlatilag minden olyan dolog, amit el tudsz képzelni egy funnelben.

Miért kezdtem el Értékesítési Tölcsérekkel foglalkozni?

…sok-sok évvel ezelőtt (de nem egy messzi-messzi galaxisban) még gyerekként éppen azon gondolkodtam, hogy vajon a vállalkozó Édesapámnak miért kell mindig reggeltől estig dolgoznia? Törvényszerű, hogy aki vállalkozó, annak semmi másra nincs ideje? Csak a munka és semmi más? Sem barátok? Sem család? Sem hobbi?…

Még akkor gyerekfejjel megválaszoltam magamnak: biztos lehet ezt máshogyan csinálni! És eldöntöttem, hogy megkeresem azt az utat, amit “máshogynak” hívnak azért, hogy a jövő vállalkozók családjai így gondolkodjanak: “De jó, hogy a párom/apukám/anyukám vállalkozó, hiszen így sokat vagyunk együtt!”

Most pedig itt vagyok, hogy olyan online marketing – és értékesítési rendszereket tervezzek ami nem csak profitot, de időt is termel a vállalkozó férfiaknak és nőknek, amit arra szánhatnak, ami nekik a legfontosabb…

Milyen képességeim vannak? Miben vagyok jó?

Weboldal készítés
Elementor 89%
Funnel tervezés és készítés
Sokféle szoftverrel, ami ehhez kell 97%
Képzési vagy előfizetéses rendszerek készítése
92%
Értékesítési szövegírás
77%
Videózás (felvétel, vágás, szerkesztés)
74%
Facebook hirdetések összerakása és kezelése
84%

És még sokminden egyéb , hiszen a funnel készítéshez széles tudás kell, mert sok fajta létezik.

Ezt a 3 dolgot szeretem a legjobban csinálni.

Persze ez nem azt jelenti, hogy a többit nem szeretem. 😀 Egész egyszerűen ezek a kedvenceim.

Landing és egyéb oldalak

Landing, optin, sales és egyéb oldalak készítése. (Igen, a weboldal is ide tartozik 🙂 )

Értékesítési Tölcsérek

Hosszú vagy rövid értékesítési tölcsérek összerakása mindenestül. (Háttérrendszer; oldalak; levelezés; fizetés; hirdetések; stb.)

Ezek kitalálása

Az előző kettő kitalálása, megtervezése. Imádom az új ötleteket és a kutakodást, ami ezekhez vezet.

Eszközök vagy szoftverek , amiket magabiztosan kezelek

A weboldalakat Elementorba készítemi, a Funneleket pedig WooCommerce háttérrel profin kezelem akár CartFlows-ba, akár WPFunnels-be. (Ez utóbbi szerintem még jobb is, és ehhez Lifetime Unlimited licencem van 😉 )

Funnel tervezéshez és szimuláláshoz a GERU-t használom, ami szintén Lifetime Deal.

Egy funnelhez sok egyéb dolog kell. E-mail rendszerből a MailerLite-ot használom nagyon kényelmesen; ha képzésre van szükség, akkor a LearnDash; ha előfizetéses rendszerre, akkor pedig a WooCommerce Subscription.

És persze sok egyéb dolog van, ami elengedhetetlen: számlázó összekötése az automatikus számla miatt; bankkártyás fizetés Stripe-al; oldal gyorsítás WP Rocket-al; láthatatlan webinár rendszer készítése cselesen; SEO beállítások a RankMath SEO-val; stb.

Szinte minden képszerkesztésre a Canva-t használom. Előfizetéssel majdnem mindent meg lehet vele csinálni és gyors. Videó vágásra Movavi-t használok. Valamint nem olyan régóta automata feliratozó és időzítő szoftverem is van. 😉 A hirdetésekhez fantasztikusan jön!

A videókat saját felszereléssel veszem. Adott a kamera; mikrofon; fény. 

Ezen felül van egy Unlimited videó tárhelyem is. (igen jól olvastad 🙂 ) Végtelen videót lehet tárolni rajta és iframe-el bárhova beágyazhato. (ezt használom Vimeo helyett, mert ehhez is hozzájutottam Lifetime 😉 )

Facebook hirdetéskezeléshez a szokásos FB eszközökön felül rendelkezem Adscook-al is. (igen, ez is Lifetime és 300.000$ havi költésig használható 😉 ) Ez az eszköz brutálisan felgyorsítja a hirdetések tesztelését, mert 200 hirdetés variációt is percek alatt lehet fele elkészíteni)

Egyéb eszközök/szoftverek:

OBS Studio (webinárokhoz és élőkhöz); BIGvu (LTD); Gabmeet (zoom alternatíva; 4K; bármennyi ember; LTD); Trello; és persze a szokásos szoftverek, mint a Google Drive, Gmail, Calendar, Meet, stb.

Pár infó ami még érdekes lehet

weboldal

Meg tudod lesni a weboldalam.

Ez az oldal “önéletrajz” helyett készült. De a lenti gombra kattintva meg tudod lesni a marketingstratega.hu oldalt. Ott találni fogsz infókat és videókat a szolgáltatásokról, amiket csináltam; vélemények a munkámról és még egy Lead Magnetet is. 😉

Blog

Találsz pár cikket is.

Ezeket én készítettem. (írtam, szerkesztettem, felraktam, stb.) Szakmai témájú cikkek, de azt látni fogod milyen, amikor csak természetesen írok. A lenti gombon eléred a cikkeket.

Lead Magnet

Van egy Lead Magnet is.

Ez egy 5 rész mini videós kurzus. Learndash-ben készült (a kurzus építő, amiben otthon vagyok) így ezt is meg tudod nézni, ha kíváncsi vagy, hogy milyen belülről. Nyugodtan iratkozz fel rá, akkor még a leveleket is látni fogod, amiket csináltam. 🙂 (Na meg a belépő terméket)

sales oldal

Van egy belépő termékem, aminek ez a sales oldala.

Ez egy 14 napos kihívás, amiben minden egyes nap egy olyan fontos dolgot nézünk -és csinálunk- meg, ami az eredményesebb online jelenléthez vezet. A 80/20-as szabályt követ: foglalkozzunk azzal a 20%-al, ami az eredmények 80%-át hozza.

Funnel

Egy értékesítési tölcsér a frissek közül

Ezt a rendszert teljes mértékben én terveztem és készítettem el. Na jó, ez azért nem teljesen igaz, hiszen az ügyfelem is kivette a saját részét a dolgokból. (átnézés, ő van a videókon, felkészülés, stb.) A gombra kattintva meg tudod nézni a tervet.

Pár oldal amiket csináltam

NeuroNevelés

HelloDarkness

Napelem 01

Napelem 02

Konyha stúdió

Esküvő

Egy kevés személyes , infó rólam.

Igen, igen. A kép éppen az esküvői meghívó landing oldalunkról van, szóval tudom, hogy egy kicsit elüt. 🙂 

Imádok funneleket tervezni és készíteni. 😀 Nagyon szeretem, amikor ezekhez videót kell csinálni vagy éppen egy képzést. (Meg vagy ok őrülve a videós, dolgokért szerintem az-az egyik legjobb eszköz). Mániákusan keresgélek mindig újabb és újabb pluginokat/szoftvereket, amivel jobban, gyorsabban, vagy éppen költséghatékonyabban lehet egy értékesítési tölcsért megcsinálni, hirdetni vagy működtetni

És tudom, hogy ez annyira nem tűnik személyes infónak, pedig az. 😀 Tényleg imádom ezeket. 🙂 Hiszen gyakran szabadidőmben is ezt csinálom. (főleg ami a kutakodást érinti, de gyakran van olyan is, hogy csak próbából csinálok egy landing oldalt, mert van egy ötletem és kíváncsi vagyok milyen lesz élőben)

Amúgy nagyon szeretem a táncot a zenét és a <3 kutyákat <3 (meg úgy összességében az állatokat). Több mint húsz éve táncolunk a párommal és hébe-hóba gitározom is (régebben többet).

Nagyon-nagyon szeretek hasznos dolgokat tanulni és képezni magam. Szerintem ez a lételemem, imádok fejlődni. (Persze leginkább olyan dolgokba, amik érdekelnek :P. De az online marketing-értékesítés éppen ez a téma)

És a végére pár száraz infó , mint a kapcsolati adatok és hasonlók.

Ééés itt az oldal alja! - Ha felkeltettem az érdeklődésedet, akkor nagyon örülnék, ha tudnánk beszélni. 🙂

Kérlek írj nekem a fenti e-mail címre, vagy pedig kattints erre a gombra és ha a felugró űrlapon írsz nekem, az talán még egyszerűbb. 🙂

Minden jog fenntartva! – 2022 – Schreiner Károly | Adatkezelési tájékoztató

***

Ez az oldal nem része a Facebook weboldalnak vagy a Facebook Inc.-nek. Ez a weboldal nem támogatott a Facebook által semmilyen formában. FACEBOOK a Facebook Inc. bejegyzett márkaneve.

Örülök, hogy itt látlak. :)

Ha itt írsz nekem, akkor pontosan tudni fogom, hogy miért kerestél. Így is foglak visszakeresni. :) (valamint kitöltés után automatikusan küld a rendszer egy levelet a telefonszámommal is)