marketing stratéga

Hirdetések amik termelnek

marketing

Ezen az oldalon egy kicsit bővebben kifejtem, hogy mit is értek “eredményes hirdetések” alatt. Ezen felül bemutatom, hogy-hogyan is néz ki a szolgáltatásunk, ha neked éppen erre van szükséged.

1#

#1 HIBA A HIRDETÉSEKNÉL

Átgondolatlan random hirdetés

Bizony. Az esetek nagy részében egyáltalán nincs megtervezve a hirdetési stratégia vagy éppen nem megfelelő adatokra támaszkodik, ha véletlenül mégis van valami. :/ De lehet ezt jól is csinálni. 🙂

#2 HIBA A HIRDETÉSEKNÉL

Nincs rendszer, ezért túl drága a hirdetés

Eredményesen hirdetni nem lehet “bármit” (arról nem is beszélve, hogy termékenként/szolgáltatásonként eltérő, hogy mit kell használni). Egy jól felépített folyamattal jók lesznek a hirdetéseid is. EZ TÉNY! (Psszt…ha nincs ilyened, akkor elég nagy veszélyben vagy! :O )

2#

ingyenes 5 részes videó kurzus

Kezdő vagy "online marketingből", de szeretnél eredményes hirdetéseket?

Ebben az 5 részes (ingyenes) videós kurzusban megmutatom azokat az elengedhetetlen és stabil alapokat, amikkel pontosan meg fogod érteni: mitől működik egy valóban termelő, online ügyfélszerző gépezet!

Karesz - saját oldal - Doboz mockup borító (1)

Hogyan dolgozunk azon, hogy eredményes hirdetéseid legyenek?

1. lépés: Átvilágítjuk a mostani dolgaidat

A legtöbb esetben, ha nem mennek a hirdetések az azért van, mert egyszerűen rossz dolgot akar valaki rosszul hirdetni. Ennyi. Mi átvilágítjuk a cégedet, hogy mennyire “hirdetés kompatibilis” és csak akkor állunk neki a konkrét hirdetéseknek, ha már minden megfelel. (Ez azért jó, mert így nem dobsz ki felesleges pénzt az ablakon indokolatlanul drága és rosszul működő hirdetésekkel.)

2. lépés: Megtervezzük és elkészítjük azt a rendszert, amivel már érdemes hirdetni!

Ha az átvilágításon azt látjuk, hogy nálad minden a helyén van és jó is, akkor persze erre nincs szükség. DE ha nem így van, akkor bizony el kell készíteni azokat a dolgokkal, amikkel jönni fognak az eredményeid. Az, hogy ez nálad éppen mi, az majd kiderül a tervezésnél. 🙂 (Ha előre tudnám, akkor vagy hazug lennék, vagy jós…)

3. lépés: Hirdetések START!

Elkészítjük és elindítjuk a hirdetéseket. Fontos, hogy nem 1-2 hirdetésről van szó, hanem sok hirdetést (képet, szövege, címet, stb.) tesztelünk neked, hogy megtaláljuk azt, ami a legjobban fog nálad működni!

4. lépés: Folyamatosan figyelünk rá és csiszoljuk a hirdetéseket!

Sajnos sokszor láttam már, hogy erre nem fordítanak kellő figyelmet. Pedig amikor készen vannak a hirdetések az még csak 50%! Bizony! Utána jön az a rész, amikor optimalizálunk. Ez azt jelenti, hogy addig tesztelünk és fejlesztünk, amíg a lehető legjobban nem működnek a hirdetések és a folyamat! 🙂

marketing stratéga

Van még kérdésed az Hirdetéskezelésről?

Összegyűjtöttem pár kérdést, amiket fel szoktak nekem tenni. Lehet, hogy itt meg is találod a Tiédre a választ

Ez remek kérdés, köszönöm!  🙂 Konkrétan mi a Facebook (és Instagram) hirdetésekbe vagyunk elmerülve, de ott a fejünk búbjáig! Szóval az elsődleges a facebook. (És a legjobb eredmények is ott szoktak jönni). De természetesen, ha Google vag yegyéb hirdetéseket is szeretnél, akkor megvannak azokat, akiket be tudunk vonni. 😉 

Sima posztolásokkal nem foglalkozunk. Miért? Azért mert kevésbé eredményes, hogy mint erős rendszerre futtatott hirdetés kampány. 🙂 Ezen felül ez gyorsabb is és persze többet is hoz a kasszára.

Természetesen. 🙂 Félreértés ne legyen: nagyon szívesen foglalkozunk a hirdetéseiddel. De előtte mindig átvilágítjuk a céget, hogy mennyire “hirdetés kompatibilisek” a mostani dolgok. Ha nálad minden rendben van, akkor már eshetünk is neki a hirdetéseknek. 🙂

Nem! Webshopokkal egyáltalán nem foglalkozom. Miért? Azért mert én az úgynevezett Értékesítési Tölcsérekre specializálódtam. Ez egyszerűen egy másfajta online rendszer, mint a a webshop és mindkettőben egyszerre nem tudok jó lenni.

Nincs kérdésem, vágjunk bele!

Kérj visszahívást!

Add meg a lenti adatokat és amint tudlak visszahívlak és megbeszéljük amit szeretnél. :)

Itt tudod kérni a videókat!

Add meg a lenti adatokat, nyomj a gombra és már nézheted is a videókat! :)