marketing stratéga

Jól Működő Weboldalak

marketing

Ezen az oldalon egy kicsit bővebben kifejtem, hogy mit is értek “jól működő weboldalak” alatt. Ezen felül bemutatom, hogy-hogyan is néz ki a szolgáltatásunk, ha neked éppen erre van szükséged.

1#

#1 hiba

A weboldalad nem dísznek van!!!

Most lehet furán fogsz rám nézni , de NEM A DESIGN AZ ELSŐ! Az első a cél (pl.: hozzon jó ügyfeleket az oldal).  Ha képes rá akkor jó, ha nem akkor nem. (még akkor sem, ha jól néz ki). Mi úgy tervezzük az oldalt, hogy a cél van legelöl és designnak is ezt kell támogatni és nem elvenni belőle.

#2 hiba

Ha hirdetni akarsz, nem elég egy jó weboldal!

Bizony! A háttérrendszernek is stimmelnie kell, ami sajnos sokszor kimarad. És ha az nincs rendben, akkor az olyan, mintha lenne egy Ferrarid, amiben nincs motor…szép, de menni nem tudsz vele…

2#

ingyenes 5 részes videó kurzus

Szeretnél fantasztikus ügyfeleket hozó weboltalt?

Ebben az 5 részes (ingyenes) videós kurzusban megmutatom azokat az elengedhetetlen és stabil alapokat, amikkel pontosan meg fogod érteni: mitől működik egy valóban termelő, online ügyfélszerző gépezet!

Karesz - saját oldal - Doboz mockup borító (1)

Mit csinálunk máshogy, mint egy webdesigner?

Tervezés és funkció az első

Minden weboldalnak kell, hogy legyen célja. Ha az teljesül, akkor jól működik, ha nem teljesül, akkor nem működik jól és pont. Hiába néz ki jól, ha nem hoz eredményt, akkor felesleges. (Kedvenc példám: hiába néz ki jól egy szék, ha nem lehet rajta ülni, akkor az nem egy szék, hanem egy szék formájú szobor…de ha le akarsz ülni, akkor nem leszel elégedett vele…). Szóval az első a cél és a funkció és ehhez KELL az oldal minden elemét tervezni. Igen, a designnak is ezt kell támogatnia, mert nem az-az első.

Abból indulunk ki, hogy eredményeket hozzon

Ha weboldalt szeretnél, akkor ahhoz elég a webes. De ha új ügyfeleket szeretnél, akkor már kevés az a képesség, hogy valaki -jobb esetben- egy szép oldalt össze tud rakni. Ahhoz már az a tudás kell, hogy hogyan lehet online értékesíteni, mi kell hozzá és milyen stratégiát használjunk. Én nem vagyok webes. Ahhoz értek, hogyan lehet eredményesen eladni dolgokat az interneten. És ehhez -és ilyen szemlélettel- készítem az oldalakat is.

Az oldal jó háttérrendszer nélkül semmi

Hiába van egy jó(nak kinéző) oldalad, ha a háttérrendszere nem stimmel, akkor kidobott pénz volt. Pl.: ha nincsenek bekötve azok a kódok amik ahhoz kellenek, hogy jól fussanak a hirdetéseid, akkor Neked SOHA nem fognak azok jól futni. (És a helyzet az, hogy ebben az esetben ez nem rajtad múlik). Ha nincsenek bekötve a megfelelő dolgok az olyan, mintha lenne egy Ferrarid, amiben nincs motor…szépen néz ki, de arra nem tudod használni, amire való.

Ne függj másoktól

Az elkészült oldalakon nem bonyolult egy képet kicserélni vagy szöveget átírni. Nagyon frusztráló, amikor emiatt is NAPOKAT kell várni egy fejlesztőre, ráadásul borsosan megkéri az árát. (Még rosszabb, ha még a belépési adatokat sem kapod meg. Azt mindig kérd el!). Mi átadunk mindent és egy videós képzést készítünk neked személyesen, ahol megmutatom: mit hol tudsz átírni, átalakítani ha szeretnéd. Persze továbbra is kérhetsz bármikor segítséget ehhez tőlünk, de nem fogsz mástól függeni!

Miben más egy általunk készített oldal, mint egy "átlagos"?

weboldal készítés

Van még kérdésed erről a szolgáltatásról?

Összegyűjtöttem pár kérdést, amiket fel szoktak nekem tenni. Lehet, hogy itt meg is találod a Tiédre a választ

Egyszerű: azért, mert egyedi felmérés alapján látjuk, hogy kinek mire van valójában szüksége, ugyanis oldal és oldal között is van különbség. (huhh, nem is kicsi 😀 )

De 2 dolgot ígérhetek:

  • nem lesz olcsó
  • sok munkával jár

Viszont működni fog! 😉

Sajnos sokszor találkozom hasonló esettel. :/ Nagyon bosszantó, amikor valamiért százezreket fizetsz és végül kiderül, hogy nem működik.

Ilyenkor 2 dolgot tudsz csinálni:

  1. Nulláról újra kell tervezni és megcsinálni úgy, hogy működjön.
  2. Megpróbálsz rajta reszelgetni (vagy reszeltetni valakivel), hátha jobb lesz.

Az elsőben tudunk segíteni, a másodikban csak félig. Egy weboldal audittal át tudjuk neked világítani az oldalt és a háttérrendszert így tudni fogod, mik a hiányosságok. Átalakítást viszont nem vállalunk.

Khm…bocsánat egy pillanatra megcsuklott a hangom. 😀 

NAGYON IS ÉRDEMES!!!

Egy nagyobb cégnél FŐLEG érdemes ezzel foglalkozni, hiszen egy jó oldal – jó rendszerrel- meg tudja sokszorozni a bevételt. És ilyen esetben ez még jobban is fog látszani, hiszen eleve egy nagyobb bevételre megy a szorzó. 😉

Nincs kérdésem, vágjunk bele!

Kérj visszahívást!

Add meg a lenti adatokat és amint tudlak visszahívlak és megbeszéljük amit szeretnél. :)

Itt tudod kérni a videókat!

Add meg a lenti adatokat, nyomj a gombra és már nézheted is a videókat! :)