Tanulói főoldal

Itt találod meg a képzéseket. Ezen felül pedig a gombra kattintva megnézhetsz egy rövid bemutatóvideót arról: mi, hogyan működik és hogyan tudod használni. Hajrá!

Hírek

Értékesítési Tölcsér (Funnel)
SchreinerKaroly

Ne weboldalad legyen, hanem értékesítési rendszered + 1 BÓNUSZ TIPP!

És egyből had kezeljek is egy -lehetséges- félreértést. Az értékesíéti rendszerekhez (a jövőben értékesítési tölcsérként fogjuk emlegetni) kellenek weboldalak! De a weboldal nem egyenlő az értékesítési tölcsérrel és ezért mondom, hogy ne egy weboldal legyen a cél. Ugyanis egy több lépcsős folyamat kell ahhoz, hogy online eredményesen és tényleg profitosan tudj értékesíteni, bármiről is van szó. És sajnos ehhez egy weboldal önmagában nem elég.

Tovább olvasom »
weboldal
Weboldalak
SchreinerKaroly

Mitől működik egy weboldal?

Ma már mindenki weboldal készítő (vagy menőn nevezve: webdesigner), de ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy mindenki ért hozzá annyira, hogy az a weboldal eredményeket is képes legyen hozni. Hiszen mennyiszer látunk vagy hallunk olyat, hogy valakinek elkészült az új weboldala éééééés … semmi. Nem történik semmi. Hiába hirdeti, hiába néz ki fantasztikusan. Éppen, hogy csordogálnak a látogatók, a megrendelések pedig valahogy elmaradnak.

Tovább olvasom »
belepo-termek
Értékesítési Tölcsér (Funnel)
SchreinerKaroly

Az első vásárlás ereje – Ha ezt megérted, akkor 10-szeresére is növelheted a bevételeidet.

Az első vásárlás a legfontosabb pszichológia döntést, amit valaki meg tud hozni egy vállalkozás életébe! Ezért nem véletlen az, hogy ezt a legnehezebb elérni. Egy vállalkozásnak azt a célt kell kitűznie, hogy az első vásárlás a lehető legegyszerűbb legyen; egy fantasztikus ajánlattal és élménnyel keverve.

Tovább olvasom »

Kezdd itt

Nézd meg a videót, hogy megismerkedj a belső felülettel!

Köszönöm, hogy csatlakoztál hozzánk!

Nézd meg ezt a videót és egyértelmű lesz mi-hogyan működik és az, hogy mi a következő lépésed. 🙂

Itt tudod kérni a videókat!

Add meg a lenti adatokat, nyomj a gombra és már nézheted is a videókat! :)